Avís legal

1. Informació legal

1.1 En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) presentem la següent informació:

Titular: Pulit SA

Adreça: Crta de Roda 61. 08500 Vic

N.I.F .:  A08968109

Telèfon: 93 886 33 76 

Correu electrònic: pulit@pulit.com

2. Protecció de dades

2.1 Les seves dades s’utilitzen per respondre a la seva sol·licitud o consulta, o per a altres tractaments o finalitats  sempre relacionats amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat. Vostè pot obtenir més informació respecte a les dades que recollim,  la seva finalitat i els seus drets respecte a aquestes dades  a la Política de Privadesa o sol·licitar-los en la nostra adreça de contacte rgpd@pulit.com

3. Limitació de Responsabilitats

3.1. El titular proporciona el lloc web corporatiu com a mitjà de donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats de actualitzar-la, corregir errors i qualssevol altres en interès de l’empresa o dels nostres clients.

3.2. L’entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que sofreixi l’usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l’entitat.

3.3. L’entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que es enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l’existència d’algun tipus de relació per part del titular amb aquests tercers.

4. Propietat Intel·lectual

4.1. Tots els continguts d’aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, codi, el propi disseny d’aquesta i qualsevol altra creació són propietat del titular o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial.

4.2. En cap cas s’entendrà que la posada a disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que el titular té sobre els continguts d’aquesta.

4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l’entitat.